STAVGANG  Stavgang
Hver onsdag går vi stavgang her i Skibby.
Så du har sikkert set os i bybilledet!


Stavene er med til at sætte fra, så vores skridt bliver længere, og vi får på den måde mere fart på. Det er god motion at gå rask afsted i ca. én time, og man får lært at gå rigtigt med stavene, og har vi samtidig også et hyggeligt samvær. Man kan låne stave i begyndelsen, så man kan vurdere, om vil gå med stave eller uden. Vi slutter af med en kop kaffe.

Mandagsholdet er lagt sammen med onsdagsholdet, så vi går om onsdagen kl. 14:30  fra Marbæk Hallens Parkeringsplads.

Halvårligt koster det 150 kr. – leje af stave er gratis. Mød op – vi går stort set hele året! Vi går ca. 1 time i forskellige tempi alt efter konditionen.

Kontingentet er kr. 150,- halvårligt, som betales til Birthe, Hanne eller Eva. Det kan også indbetales direkte til foreningens kontonummer: 1344 0440014645.

 Kontakt onsdagsholdet: Eva på tlf. 47 52 00 98 en.sonderby@mail.dk

  Efterårstur i Eriksholmskoven
Onsdag d. 7. september tog onsdagsholdet på tur til hjertestien i Eriksholmskoven. Dels for at fejre vores 11. sæson (den 10. blev udsat) og for at nyde den varme sensommer. Efter en fin rundtur i skoven ved Munkholmbroen læskede vi os med medbragt vand/hyldedrik og fik pulsen ned. Efterfølgende fyldte vi depoterne op med en ISVAFFEL..!!

Det var nogle dejlige timer i flotte omgivelserne i det herlige efterår. På billederne ses: Randi, Kirsten, Edith, Jytte og Eva.

(Klik på billederne for at se dem i stort format)

StavgangX

StavgangY

 
  10 års jubilæumstur til Jægerspris
Mandag d. 9. maj var stavgangsholdet på Hjertestien i Jægerspris, og afsluttede med en af de berømte is i anledning af Stavgangsholdets 10 års jubilæum i 2015.

(Klik på billederne for at se dem i stort format)

Stavgang01

På billedet ses Marianne Schmidt, Pia Kamper, Inger Hildebrandt, Æresmedlem i Kreds 57, Birthe Hansen (Stavgangsinstruktør) og Jytte K. Jensen. Desværre kunne Helle Jeppesen og Jytte Klavsen ikke deltage. Stavgangsinstruktør Hanne L. H. Kyvsgaard tog billedet.

Stavgang02

Her tager Marianne Schmidt billedet og Hanne L. H. Kyvsgaard er derfor med her.

  Om denne side
Denne side vedligeholdes p.t. af :
Jan Bo Sørensen
Kirkegade 42
4050 Skibby
Tlf.: 47508480
E-mail: jbs@ferslevby.dk
© Kreds57 Ferslev-Skibby
Cvr.: 32709885
c/o Kjeld Andersen
Hammer Bakke 6
4050 Skibby
Sidene senest opdateret den 26. september 2018