GYMNASTIK  Gymnastik:  2023/2024. Tilmelding og holdoversigt nedenfor


                             Gymnastikudvalg/arbejdsgruppe og instruktører 2023

Gymnastikudvalg/arbejdsgruppe 2023

Hanne Schneider
Elisabeth Larsen
Erling Isaksen
Ikke medlem af arbejdsgruppen:
Kasserer: Knud Petersen
Hovedforeningsforperson: Mette Bendix Duus

Instruktører 2023 - 2024

Hold i Ferslev: 
Kom i form, Naturtræning, Puls og Styrke, Voksen/barn gymnastik og Yoga
Britta Isaksen

Hold i Skibby:
Krudtuglerne og Saltohajerne
Anna Duus Bülow og Jens Duus Bülow

Husk at sige ja tak til nyheder når du tilmelder dig et hold, da du ellers ikke vil få besked om eventuelle ændringer eller aflysninger.Krudtuglerne til opvisning. Marts 2022
Naturtræning, afslutning maj 2021


Naturtræning

Naturtræning, 2. september 2019
  Gymnastik 2018

Gymnastikafslutning 2018
  Gymnastik 2017

Velbesøgt Gymnastikafslutning 2017

Søndag d. 19/3 i Marbækhallen

Det var en imponerende og flot opvisning. Omkring 600 betalende gæster og deltagende hold overværede opvisningen startende med indmarch anført af faner og alle de deltagende hold og gæstehold.

Det var farvestrålende optrin, idet alle hold havde forskellige farver bluser og dragter. Efter velkomsten og præsentationen kl. 10 skulle holdene vise lidt af de færdigheder, de havde tilegnet sig i løbet af sæsonen.

 Gymnastikforeningen har haft store børnehold både med deltagende forældre fra 1 –2 års alderen til teenagers på det populære springhold – Skibbyspringerne. Vi har haft 10 populære hold i vintersæsonen, men må til næste sæson se os om efter træner til børnespring fra 3 – 4 år, rytmisk gymnastik for småpiger, da Malene Tangaa har valgt at stoppe.

Heidi Westerlin, som i 4 sæsoner har haft store hold i zumba og senest dance & move, kommer vi også til at savne. Tak for jeres fine indsats for foreningen!

Opvisningen bød også på gæstehold, dels fra Jægerspris med deres dygtige elite springhold, samt fra Roskilde med deres master rep. hold. Det var en fornøjelig afslutning på opvisningen med ca. 50 voksne gymnaster, som demonstrede, hvor vigtigt det er, at holde sig i form livet igennem.

Tak til alle instruktører, hjælpetrænere og frivillige, som gav en hånd med for at gøre dagen så festlig som muligt!

Klik på links nedenfor for at se billeder fra Gymnastikafslutningen 2017:

Indmarch

Voksen Barn Skibby

Gymnastik, leg og bevægelse

Jægerspris Elitespring

Voksen Barn Ferslev

Spirer på Spring

Motionsdamer

Let Øvet Spring

Rytmepiger

Tabata

Skibby Springerne

DGI Roskilde Master

Diverse

Udmarch

Afslutning 2017 1

Afslutning 2017 2


 Gymnastikafslutning i Marbækhallen Søndag den 20. marts 2016

Gymnastikafdelingen Kreds 57 Ferslev-Skibby havde en flot afslutning i Marbækhallen på Fjordlandsskolen. Mange havde på denne palmesøndag fundet tid til at overvære vores afslutning.

Vores børnehold viste deres færdigheder både voksen/barn hold under ledelse af Britta Isaksen, Spirer på Spring under ledelse af Malene Tangaa samt let øvede spring hold og Skibbyspringerne under ledelse af Camilla Winther.

I den rytmiske afdeling var Rytmepigerne meget alsidige i deres øvelser sammen med Malene Tangaa og Hit Fit Dance pigerne fik hele salen til at danse sammen med Heidi Westerlin. Tabata øvelser blev demonstreret sammen med Lone Sode Bergmann og som slut viste Lillerød Rope Skipping deres utrolige øvelser med sjippetovene.

Midtvejs blev Britta Isaksen belønnet med ”Frederikssundprisen” af Arbejdernes Lokalbank og priskomiteen ved Kenneth Jensen som tak for ca. 36 års trofast og dygtigt arbejde for Kreds 57 Gymnastikafdelingen.

Gymnastikudvalget takker for den fine tilslutning vores afslutning fik, samt for den opbakning både instruktører, hjælpetrænere og minihjælpere får i løbet af sæsonen. 

På gensyn!

Klik på links nedenfor for at se billeder fra Gymnastikafslutningen 2016

Indmarch

Spirer på spring

Voksen Barn

Rytmepiger

Let øvet spring

Hit Fit Dance

Lillerød Rope Skipping

Tabata

Skibbyspringerne

Frederikssundspris

Stemningsbilleder

Holdbilleder

Gymnastik01

Gymnastik

Gymnastik  Gymnastikopvisning 2015

Gymnastikafdelingen i Kreds 57 afholdt sæsonafslutning:
Søndag den 22. marts 2015 i Marbæk Hallen.
Se flere billeder fra gymnastikopvisningen: HER

Gymnastik  Ny springbane til Skibby gymnasterne

Gymnasterne, som til daglig trænes af instruktør Camilla Winther og hjælpetræner Mickey Nielsen, øvede på en gammel Airtrack, hvor motoren stod i hjørnet og larmede.

De havde alle i forbindelsen med opvisningerne i Frederiksborg Hallen prøvet den nye lydløse og mere professionelle slags. Efter stædigt og ihærdigt arbejde var størstedelen af de 61.000 kr. indsamlet.

Hvis ikke Kreds 57 havde fået hjælp fra de mange sponsorer, havde vi ikke kunne købe springbanen, som havde været på gymnasternes ønskeliste i flere år.

Gymnastik

Stor tak til: Blue Box lagerhotel i Frederikssund, Stark Frederikssund. Haldor Topsøe, Simpel Førstehjælp, Berner, Profil Optik Skibby, A.C.P. Byg, Powertek, Vi Skilter, Hansen Is, Jensens Malerfirma og Carlsberg Sportsfond. Til vores opvisning søndag den 22. marts 2015 vil alle interesserede kunne komme og se de dygtige gymnaster springe på den nye springbane.

Gytmnastik  Om denne side:

Denne side vedligeholdes p.t. af :
Jan Bo Sørensen
Kirkegade 42
4050 Skibby
Tlf.: 47508480
E-mail: jbs@ferslevby.dk© Kreds57 Ferslev-Skibby
Cvr.: 32709885
c/o Birthe Moberg Kristensen
Kirkegade 42
4050 Skibby
Sidene senest opdateret den 3. september 2023