KLUB 57

  Klub 57

Et samarbejde mellem Idrætsforening, Bylaug og interessegrupper i lokalområdet

Klubhus

Mangler I et sted at holde møder eller spille brætspil, kort eller computerspil på storskærm? Har I lyst til at være med til fællesspisning, starte en strikkeklub, filmklub eller fiskeklub?

Ville I synes, det var sjovt at afholde vin- eller ølsmagning i lokalområdet? Mangler I plads til udendørs leg og boldspil med vennerne? Eller har I andre gode ideer? Så giver Klub 57 jer mulighed for at bruge idrætsforeningens klubhus i Ferslev til aktiviteter for alle aldersgrupper.

Gennem det seneste år har mange af os været involveret i at bevare et levende lokalsamfund ved at kæmpe for Ferslev Skole og Pilehuset og engagere os i borgerworkshops om skolen og projektet Fremtidens Landskaber.

Vi har i fællesskab haft utrolig mange gode ideer på tegnebrættet, og dem vil vi nu gerne hjælpe med at føre ud i livet – med klubhuset som ramme. Vi vil gerne have, at vi bliver ved med at mødes, lærer nye folk at kende og har det sjovt sammen i vores hjørne af Hornsherred.

Det er baggrunden for etableringen af Klub 57, hvor alle i lokalområdet inviteres til at bruge klubhuset til alverdens aktiviteter. Det kan være noget, som alle er velkomne til, eller det kan være lukkede arrangementer, dog ikke private fester.

Huset har plads til ca. 50 personer, og derudover er der køkken, toiletter og omklædningsrum med bad. Udenfor er der overdækket terrasse, borde, bænke, stor grill, petanquebaner, beachvolleybane og boldbaner.

Der er oprettet en elektronisk kalender på Idrætsforeningens hjemmeside www.Ferslevkreds57.dk, så alle kan se, hvilke aktiviteter der er planlagt hvornår.

Meld dig på banen, kom frit frem og kontakt os – også hvis du bare har spørgsmål eller gerne vil se stedet.

Mange aktive hilsner fra Klub 57

Kontakt:

Lene Ottesen:
michaelthorvil@mail.tele.dk

eller

Birthe Moberg:
birthemoberg@ferslevby.dk
    Om denne side

Denne side vedligeholdes p.t. af :
Jan Bo Sørensen
Kirkegade 42
4050 Skibby
Tlf.: 47508480
E-mail: jbs@ferslevby.dk© Kreds57 Ferslev-Skibby
Cvr.: 32709885
c/o Kjeld Andersen
Hammer Bakke 6
4050 Skibby
Sidene senest opdateret den 1. september 2021